Skip to main content

webredactie

De werkgroep webredactie beheert de geheel vernieuwde website hwl.nl  die op 31 maart 2022 online is gegaan en de sociale media van HWL
Er is sprake van een geïntegreerde website, die gericht is op natuur, het landschap en de vereniging. De website geeft niet alleen veel informatie, kort en helder gebracht met veel fotowerk van goed kwaliteit, maar is sterk gericht op mee-doen, participeren en je ook inzetten voor behoud en bescherming van natuur en landschap. Aan de website zijn sociale media, zoals Twitter, Facebook, Linkedin en Youtube gekoppeld en sinds 2019 ook Instagram , als extra stimulans om jongere doelgroepen te kunnen bereiken. 

De werkgroep is anders dan de meeste andere werkgroepen een ondersteunende werkgroep voor alle geledingen van de organisaties en legt dan ook voortdurend contacten. Meer en meer wordt de website, de inzet van sociale media  gezien als noodzakelijke steun voor het werk van iedere vrijwilligersgroep. De werkgroepen dienen zelf wel nieuws  etc. aan te geven richting webredactie. De webredactie helpt dan zo nodig bij het redigeren van web/pers/sociale media berichten. 
 
De webredactie die de website up-to-date houdt, is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
De webredactie bestaat momenteel uit Ruud Horijon  Merel Nelemans en Marjolein Fokkinga. Webmaster is Aad Bruijnzeel. Voor beheer van data e.d. wordt ook intensief samengewerkt met de ICT werkgroep. 
Onder de webredactie valt ook de wekelijkse activiteiten agenda in Het Kompas (Gerda Quist).
 
De webredactie is op zoek naar nieuwe webredacteuren. Heb je belangstelling? Informeer bij  Ruud Horijon 

Dit is de website van de vereniging Hoekschewaards Landschap (HWL).

Wij zijn de vereniging voor natuurbehoud en milieu in de Hoeksche Waard.

BTWnr. NL806389345B01