Skip to main content

Contact

Meer weten over de natuur en vereniging Hoekschewaards Landschap? Voor vragen of meldingen kun je contact opnemen via onderstaande adressen, via het formulier of onze sociale media kanalen. We helpen je graag.

Natuurbezoekerscentrum Klein Profijt

Ons bezoekerscentrum met terras is het gehele jaar geopend. Klik op ''Klein Profijt'' voor meer informatie. Openingstijden:

Maandag: gesloten

Dinsdag: 10:00 - 17:00 

Woensdag: 10:00 - 17:00

Donderdag: 10:00 - 17:00

Vrijdag: 10:00 - 17:00

Zaterdag: 12:00 - 17:00

Zondag: 12:00 - 17:00

Adres: Zalmpad 11, 3261 MD Oud-Beijerland

Contact opnemen via 0186 621 888 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nationaal Landschaps Centrum (NLC)

Het NLC is momenteel gesloten voor bezoekers. Alleen geopend voor educatieve doeleinden, kantoorruimtes en evenementen.

Veerweg 1C,  3281 LX Numansdorp

Contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Communicatie

Voor vragen met betrekking tot de website, sociale media en het plaatsen van nieuwsberichten neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Waardzegger kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jublieumjaar

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen omtrent het jubileumjaar? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Overige vragen

Voor overige vragen neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het onderstaande formulier in.

Contactformulier HWL
Gebruik dit formulier indien je ons iets wil vragen of vertellen.
Please enter your name!
Please enter your email!
Write your message!

Dit is de website van de vereniging Hoekschewaards Landschap (HWL).

Wij zijn de vereniging voor natuurbehoud en milieu in de Hoeksche Waard.

BTWnr. NL806389345B01