Skip to main content

HWL-introductiedag voor nieuwe leden en vrijwilligers!

Wij organiseren op zaterdag 23 maart 2024 weer een introductiebijeenkomst. Een dag waar nieuwe leden en geïnteresseerden voor vrijwilligerswerk nader kunnen kennismaken met onze mooie vereniging en het werk dat wij doen. 

Wil je als lid meer weten over wat wij als vereniging zoal doen aan bescherming, beheer en beleving van ons Nationaal Landschap dan ben je van harte welkom. Of overweeg je om vrijwilligerswerk te doen, maar weet je nog niet op welke manier, dan is deze dag een leuke introductie. 

De introductiedag start om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur). In de ochtend is er uitgebreide kennismaking met coördinatoren van diverse werkgroepen die graag vertellen over hun activiteiten. Na de lunch verzorgen we een activiteit. Het programma eindigt rond 15.30 uur.

Kom je ook? Stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Na aanmelding volgt een bevestiging van ons. Ongeveer een week voor de introductiedag sturen wij meer informatie over de inhoud van de dag.

We ontmoeten je graag op zaterdag 23 maart a.s. in het Nationaal Landschap Centrum, Veerweg 1C in Numansdorp. 

Mocht deze datum niet schikken, maar ben je wel geïnteresseerd in een nadere kennismaking, laat het ons weten. Dan nodigen we je uit voor de volgende introductiedag.

Dit is de website van de vereniging Hoeksewaards Landschap (HWL).

Wij zijn de vereniging voor natuurbehoud en milieu in de Hoeksche Waard.

BTWnr. NL806389345B01