Skip to main content

Rabobankrekeninghouders opgelet: stem op HWL vóór 24 september

Vanaf maandag 2 september kunnen alle leden van de Rabobank weer stemmen op de favoriete vereniging of club. HWL doet al vele jaren mee met deze actie en we mogen ons gelukkig prijzen dat veel Rabobank leden stemmen op HWL waarmee we jaarlijks een mooi bedrag hebben kunnen binnenhalen. De opbrengst hebben we o.a. gebruikt voor bekostigen van de nieuwe website, aanpak van bosje aan Hoekseweg in Strijen en het plaatsen van informatieborden bij de fruitbomen van HWL aan de Ritselaarsdijk in Westmaas-Strijen (ook wel bekend als de Appeldijk).
 
Dit jaar hebben een nieuw, mooi spaardoel.
“Als je weet wat je ziet, als je weet wat er ooit is geweest of hoe iets tot stand is gekomen, vind je een plek veel mooier.”
Afgelopen 50 jaar is er door de leden van HWL veel kennis opgebouwd over de natuur en het landschap in de Hoeksche Waard. Kennis die de moeite waard is om te delen! Daarom kun je binnenkort al wandelend of fietsend een ‘Verhaal op een paal’ tegenkomen. Een paal met een QR-code; scan de code en hoor meer over de plek waar je staat.
We sparen voor meer verhaalpalen.
Stemmen kan in de periode 2 - 24 september via Club Detail (rabobank.nl)
Daar is ook meer info te vinden over onze vereniging en hoe je als Rabobankrekeninghouder gratis Rabobanklid kunt worden. 

Dit is de website van de vereniging Hoekschewaards Landschap (HWL).

Wij zijn de vereniging voor natuurbehoud en milieu in de Hoeksche Waard.

BTWnr. NL806389345B01