Skip to main content

Vrijwilligers in het zonnetje: terugblik HWL vrijwilligersdag 2024.

We blikken terug op een geslaagde HWL vrijwilligersdag van afgelopen 8 juni 2024. Om de inzet van onze vrijwilligers te belonen, organiseren wij jaarlijks een speciale dag om hen in het zonnetje te zetten. Dit jaar was het een groot feest met o.a. live muziek van de band Pekel, die belangeloos optrad en het publiek aanzette om mee te zingen en te dansen! ๐ŸŽถ
๐Ÿ๐Ÿฅ˜๐ŸŽจNaast de muziek werden er verschillende workshops gevolgd. Vrijwilligers maakten ravioli, vogelhuisjes en windobjecten werden in samenwerking met Hoeksch Hout gemaakt, en een groot insectenhotel werd onder begeleiding van terreinbeheer gevuld. Met kunstenaar Hanneke Piederiet werd er in de tuin gerubd met natuurlijke materialen. Ook fietsenreparatie stond op het programma.
๐ŸดHet bestuur en de medewerkers hadden een heerlijk buffet bereid waar we van hebben gesmuld. Ook de zelfgemaakte ravioli was geslaagd!
๐Ÿ’šDank aan alle aanwezige vrijwilligers en iedereen die de handen uit de mouwen heeft gestoken om deze dag tot een groot succes te maken. We kijken nu al uit naar de volgende vrijwilligersdag, met hopelijk weer onze vertrouwde, maar ook nieuwe gezichten!
De video spreekt meer dan 1000 woorden, geniet nog even na!
๐Ÿ‘‹Heb je interesse om vrijwilliger te worden bij Hoekschewaards Landschap? Kijk dan op onze website onder het kopje 'Vrijwilliger worden' of 'Werkgroepen' om te zien wat wij allemaal doen en meld je meteen aan. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de desbetreffende coรถrdinator.

Dit is de website van de vereniging Hoekschewaards Landschap (HWL).

Wij zijn de vereniging voor natuurbehoud en milieu in de Hoeksche Waard.

BTWnr. NL806389345B01