Skip to main content

za. 25 mei Hoeksch Groen festival. HWL is er bij !

Groei & Bloei, afdeling Hoeksche Waard nodigt iedereen uit om dit vrolijke, informatieve, kindvriendelijke en bovenal groene festival te komen bezoeken. Meer dan 30 standhouders zorgen voor een gevarieerd aanbod en daar zijn wij heel blij mee! Het mooie aanbod bestaat uit verschillende soorten vaste planten, stekken en zaden. Daarnaast zijn er diverse eetbare producten, sedum-daken, houten snijplanken en hakbijlen.

Dit jaar zal er ook een aantal lezingen worden verzorgd namens Groei & Bloei HW. Denk hierbij aan lezingen van de Jagende Imker, die iets vertelt over bijen, een uitleg over de Aziatische Hoornaar, uitleg over voedselbos Eetlust en een adviseur van een ecologisch adviesbureau. Ook komt de voorzitter van het HWL iets vertellen over water & biodiversiteit.

Verder wordt er ook voor jongeren weer genoeg georganiseerd: De Kunstbus is aanwezig om zoutdeeg-kunstwerkjes te maken met de kinderen, gezichten kunnen worden geschminkt, er is een natuurlijke uitdaging in het speelbos, een mega grote zandbak en de welbekende trapauto’s staan klaar. Daarnaast is er een divers aanbod van eten, drinken en muziek.

In de ochtend is er muziek van het bandje ‘Footprint music’ en in de middag zullen ‘De Verbinders’ zorgen voor een gezellige sfeer op het terras.

Dus spring zaterdag 25 mei op je fiets richting boerderij Bouwlust en kom meegenieten van dit mooie, groene evenement! 10.00 tot 17.00 uur Boerderij Bouwlust, Stougjesdijk 126 te Mijnsheerenland. Entree 4 euro, tegen inlevering van de houten entreekaart krijg je een gratis kop koffie/thee, kinderen gratis.

Let op: beperkte parkeergelegenheid aan de overkant bij Phoenix Woonwarenhuis, volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

Deze info is letterlijk overgenomen van https://hoekschewaard.groei.nl/activiteiten

Daar kan je ook het complete middagprogramma terugvinden. zie ook op facebook https://www.facebook.com/events/912880513370216/

Dit is de website van de vereniging Hoekschewaards Landschap (HWL).

Wij zijn de vereniging voor natuurbehoud en milieu in de Hoeksche Waard.

BTWnr. NL806389345B01