Skip to main content

vanaf 13 juli: foto-expositie 31x Oeverloop Hoeksche Waard in NBC Klein Profijt

Als opwarmer voor de 32e Oeverloop Hoeksche Waard van 18-20 augustus a.s. en ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van HWL wordt in NBC Klein Profijt Zampad 11 in Oud-Beijerland een foto-expositie gehouden over de voorgaande 31 versies, waarvan de eerste plaatsvond in 1991 met de zes initiatiefnemers als deelnemers. De oevers zijn in die tijd veel veranderd: de hogesnelheidslijn, windturbines, dijkversterking, maar ook ontwikkeling van natuurgebieden 

De expositie wordt donderdag 13 juli, om 11.00 uur geopend door Flip Scherbeijn, die er ook bij de start in 1991 al bij was en nu actief is in de catering tijdens de Oeverloop.  De foto's geven een indruk van de Oeverloop door de jaren heen en het plezier dat de lopers beleven aan deze natuur-wandeltocht. Tot en met eind augustus is de expositie te bezoeken.an.

Ook interesse om deel te nemen aan de 32e Oeverloop van 18-20 augustus a.s? Er is nog plaats voor een aantal  deelnemers  Klik hier  (hwl.nl in de rubriek nieuws) voor meer informatie en hoe je je aan kunt melden. 

Klik hier voor alle activiteiten van HWL in het jubileumjaar

 

 

Dit is de website van de vereniging Hoeksewaards Landschap (HWL).

Wij zijn de vereniging voor natuurbehoud en milieu in de Hoeksche Waard.

BTWnr. NL806389345B01