Skip to main content

Fotowedstrijd in het teken van een bloemrijk Hoeksche Waard

De vereniging Hoekschewaards Landschap (HWL) bestaat 50 jaar en dat wordt het hele jaar gevierd met tientallen activiteiten. De vereniging vraagt alle inwoners mee te doen met een fotowedstrijd die het thema ‘bloemrijk Hoeksche Waard’ meekrijgt. De wedstrijd wordt georganiseerd door de ‘werkgroep planten’ die van april tot september zeer actief is om alle (natuur)gebieden op ons eiland te bezoeken. Zij brengen alle soorten bloemen en planten in kaart en houden bij hoe het gaat met onze natuur. 

Mail jouw foto vanaf nu en uiterlijk voor 15 augustus naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let erop dat je de foto als bijlage invoegt en schrijf in de mail waar je de foto hebt gemaakt en waarom je er graag komt en eventueel een foto-onderschrift. Uiteraard willen we ook je naam en telefoonnummer weten. Vermeld je leeftijd erbij als je jonger dan 16 jaar bent.

Bekendmaking winnaar en tentoonstelling in Klein Profijt

Alle foto’s worden tentoongesteld in Klein Profijt in Oud Beijerland, waar op zaterdagmiddag 9 september de winnende foto bekend gemaakt wordt en aan de gelukkige van de winnende foto een prijs uitgereikt wordt. In het voorjaar van 2024 organiseert de plantenwerkgroep voor alle deelnemers een excursie in het (natuur)gebied waar de winnende foto is gemaakt.

Voor vragen over dit bericht kunt u contact opnemen met Rini Huisman, coördinator van de werkgroep planten van HWL,  tel: 06-23948882

Klik hier voor alle activiteiten van HWL in dit jubileumjaar. 

Dit is de website van de vereniging Hoeksewaards Landschap (HWL).

Wij zijn de vereniging voor natuurbehoud en milieu in de Hoeksche Waard.

BTWnr. NL806389345B01