Natuurfotografie

De Werkgroep Natuurfotografie is een zeer enthousiaste, werkgroep van de vereniging het Hoekschewaards Landschap (HWL). Op 30 mei 2010 begon een handvol enthousiaste amateurfotografen met de Werkgroep Natuurfotografie HWL. De werkgroep telt maximaal 20 leden.

We zijn een groep met passie voor fotografie èn natuur. Elke maand gaan we met een opdracht op een vastgestelde locatie binnen of buiten de Hoeksche Waard fotograferen. Het onderwerp hangt af van het seizoen, soms akkerranden of landschap, een andere keer vlinders en libellen of paddenstoelen. Elke fotograaf kiest de drie beste foto’s van die dag, die we op een werkgroepavond gezamenlijk bespreken. Tijdens het fotograferen en op deze avonden leren we veel van elkaar, van de natuur en maken we elkaar nog enthousiaster. Bij zon of regen, overdag of ’s-avonds, in de zomer of de winter, altijd genieten wij van ons eiland. De Hoeksche Waard is een schitterend gebied, waar we trots op zijn. Door regelmatig te exposeren met onze foto’s op een locatie in de Hoeksche Waard laten we bezoekers hiervan meegenieten.

Voor vragen of opmerkingen kunt u gebruik maken van ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coördinator van de werkgroep Natuurfotografie  is Marjon Kunst,
E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Appelboom Raapzaad - © André Hasselmeijer

  • Gerst Korenbloem - © Cora Heij

  • Knobbelzwaan - © Marijke Haak

Dit is de website van de vereniging Hoeksewaards Landschap (HWL).

Wij zijn de vereniging voor natuurbehoud en milieu in de Hoeksche Waard.