Nog ruimte voor enkele deelnemers aan 31e Oeverloop op 19, 20 en 21 augustus a.s

Het maximum van 70 deelnemers aan de 31e Oeverloop HW is nog niet bereikt. Wees er snel bij en schrijf je in

Van vrijdag 19 t/m zondag 21 augustus 2022 organiseert HWL de 31e Oeverloop van de Hoeksche Waard. In drie dagen lopen we in totaal bijna 90 kilometer langs de oevers van de Hoeksche Waard (Oud-Beijerland (NBC Klein Profijt)  - Strijensas; Strijensas- Nieuwendijk; Nieuwendijk-Klein Profijt)

De kosten voor deze drie dagen zijn € 80,00 voor leden van het HWL en € 90,00 voor niet-leden. Voor de jeugdigen onder de 16 jaar is deelname gratis. Dit is inclusief drie lunches en diner op vrijdag en zaterdag en dagelijks busvervoer van en naar NBC Klein Profijt. 

Om het nog avontuurlijker te maken kan je desgewenst overnachten in je eigen tentje bij natuurbezoekerscentrum Klein Profijt langs de Oude Maas  Eenvoudig sanitair is aanwezig en voor kampeerders wordt een ontbijt verzorgd.

Je kunt je aanmelden door zo spoedig mogelijk het totale bedrag voor het aantal deelnemer (s) over te maken op IBAN nummer NL98 INGB 0009 0899 69  t.n.v. Ver. Beh v Natuur, Landsch en Dorpssch Hoeksche Waard. Vermeld daarbij “Oeverloop”, naam en voornaam en adres. Betalen geldt als deelname (tot en met 75 deelnemers). Er volgt een bevestiging.

Om je aanmelding compleet te maken verzoeken we u een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende gegevens:

  • laatste 4 cijfers gebruikt banknummer
  • naam of namen van deelnemer (s) waarvoor betaald is
  • adres met postcode
  • telefoonnummer
  • kamperen ja /nee
  • vegetariër ja/nee

Meer info, zie ook:

https://hwl.nl/index.php/vereniging/werkgroepen/9-werkgroepen/86-oeverloop

 twitterverslag 30e Oeverloop

Dit is de website van de vereniging Hoeksewaards Landschap (HWL).

Wij zijn de vereniging voor natuurbehoud en milieu in de Hoeksche Waard.

BTWnr. NL806389345B01